Hämeenlinnan HIP-designkujan myyjiä julkaistu

Olemme mukana Lasten taidefestivaali Hippaloilla jälleen vuonna 2017. Seuraa Facebook-tapahtumaa, ja tutustu kesän aikana tapahtuman myyjiin, joita ovat mm. Design Helmeri ja Verstas Vienola, KotiMai Design, Kuvaamataito Suvi Kari ja Pumpa Design, OMIN, Susan design, Sikaihana ja Tikkerperi.

Facebook: HIP-designkuja Hämeenlinna 5.8.2017

Hippaloiden ajan Hämeenlinna ja Verkatehdas tulvivat teatteria, tanssia, musiikkia ja työpajoja. Lauantain HIP-designkujalta taas löydät Suomessa valmistettuja lastenvaatteita, aikuisten vaatteita, asusteita sekä sisustustuotteita.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Osaan Hippaloiden esityksistä on erillinen lipunmyynti.

HIP-designkuja

Lauantai 5.8.2017 klo 10-15
Verkatehdas
Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna

Lue lisää myyjistä

Kuva: Lastenvaatekarnevaali

Hämeenlinna - Hippalot
Kuva: Hippalot

Mikä Hippalot?

Nelipäiväinen Lasten taidefestivaali Hippalot on Suomen vanhin eri taiteenlajeja yhdistävä lastenfestivaali, joka järjestetään Hämeenlinnassa jo 40. kerran. Festivaalin kohderyhmänä ovat 0–10 -vuotiaat lapset perheineen. Hippaloiden ohjelma sisältää laadukasta teatteria, konsertteja, kirjallisuutta, tanssia, elokuvia sekä kädentaitoja että kuvataidetta. Suurena osana festivaalia on lasten itse tekemä taide, jota synnytetään lukemattomissa työpajoissa. Hippaloiden järjestämisestä vastaa Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX.

HIP-designkuja on osatapahtuma, jonka Lastenvaatekarnevaali järjestää yhdessä Hippaloiden kanssa.