Hauskaa tekemistä Jyväskylässä

Mäki-Matin perhepuisto

Kysyimme pari viikkoa sitten Facebookissa, mitä hauskaa Jyväskylässä voi tehdä koko perheellä. Näistä vaihtoehdoista löydät taatusti menovinkkejä joka tilanteeseen:

  • Vastaajien ylivoimainen suosikki löytyy kivenheiton päässä kaupungin keskustasta: se on Mäki-Matin perhepuisto, Suomen vanhin perhepuisto. Ison leikkipuiston lisäksi Mäki-Matissa on paljon kerhoja ja toimintaa, ja kesällä sinne voi tulla vaikka grillaamaan. Kuokkalasta taas löytyy Yrttisuon perhepuisto.

 

  • Toiseksi eniten mainintoja keräsi Laajavuoren alue. Laskettelukausi alkaa olla tältä vuodelta ohi, mutta keväällä ja kesällä voi nauttia ulkoilumaastoista, kiipeillä seikkailupuistossa tai pulahtaa Laajavuoren Kylpylään

 

 

  • Pyöräily ja kaikenlainen ulkoilu kauniissa järvimaisemissa on Jyväskylässä ehdottomasti suositeltavaa!

 

  • Monia on ihastuttanut Harjun Luontomuseo (Keski-Suomen luontomuseo), sekin ihan keskustan tuntumassa

 

 

 

 

 

  • Kylpylähotellien lisäksi yksi hyvä vaihtoehto majoittumiseen on Sokos Hotel Alexandra (lähes Veturitalleja vastapäätä), jossa lapsiperheet huomioidaan mm. leikkihuoneella ja lasten aamiaispöydällä.

Kiitos kaikille menovinkkejä antaneille!

IMG_20160410_151854

Lauantaina 23.4. tavataan Jyväskylän Veturitalleilla Lastenvaatekarnevaalissa. Mukana on sekä merkkejä Jyväskylän seudulta että yrittäjiä, joiden tuotteita ei muuten Keski-Suomesta saa. Tutustu merkkeihin Myyjät-sivulla. Tule paikalle kauempaakin ja viivy Jyväskylässä koko viikonloppu!

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.