Hyväntuulinen Lastenvaatekarnevaali ihastutti Tampereella jo toistamiseen

Lastenvaatekarnevaali keräsi Tampereen Tullikamarille yli 1800 kotimaisten merkkien ystävää sunnuntaina 15.10.2017. Koko perheen tapahtumassa kuultiin myös ohjelmaa: lavalla esiintyi muun muassa Höpinätötterö-yhtye.

Lastenvaatekarnevaali järjestettiin Tampereen Tullikamarilla nyt toista kertaa. Näytteilleasettajia oli mukana ennätysmäärä, yli 50. Kävijöitä paikalle saapui mm. Jyväskylästä, Kuopiosta, Porista ja Helsingistä saakka.

Seuraavan kerran Lastenvaatekarnevaali on tarkoitus järjestää Helsingissä syksyllä 2018. Tampereelle on tarkoitus palata viimeistään vuonna 2019. ”Tapahtuman järjestäminen on iso ponnistus, siksi suunnitelmia tehdään pitkällä aikajänteellä. Tampere on alusta asti ottanut Lastenvaatekarnevaalin upeasti vastaan, ja kotimaista designia sekä valmistusta selvästi arvostetaan täällä”, sanoo Anna Vikström, Lastenvaatekarnevaalin helsinkiläinen järjestäjä.

Lastenvaatekarnevaalissa näytteilleasettajina ovat yritykset, joiden myymät tuotteet on valmistettu Suomessa. Tapahtumaa on järjestetty syksystä 2015 alkaen Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.

Lisätietoa:

Anna Vikström, tapahtuman järjestäjä (Vilppumedia)

040 416 2516

anna@vilppumedia.fi

www.lastenvaatekarnevaali.fi

www.vilppumedia.fi