Kotimaisia lastenvaatteita Lastenvaatekarnevaalissa

Julkistamme myyjät pian – kotimaisia lastenvaatteita jälleen lokakuussa Lastenvaatekarnevaalissa

Syksy lähestyy, ja niin lähestyy myös Lastenvaatekarnevaali Tampereella, su 20.10.2019. Pysy tarkkana, sillä elokuun alkupäivinä julkistetaan tapahtuman ensimmäiset myyjät Instagramissa ja Facebookissa sekä verkkosivuillamme. Mukana on tänäkin vuonna Made in Finland -vaatteita ja -tarvikkeita yli 40 eri merkiltä. Jos haluat löytää eettisiä, lähellä tehtyjä kotimaisia lastenvaatteita (ja vaatteita myös aikuisille), on Lastenvaatekarnevaali siihen oikea paikka.

Onko sinulla yritys, joka valmistaa vaatteita, lastentarvikkeita tai sisustustuotteita Suomessa? Tapahtuman myyjäpaikat on varattu täyteen, mutta otathan kuitenkin yhteyttä, sillä yksittäisiä paikkoja voi vielä vapautua. Voit jättää yhteystietosi tällä lomakkeella tai lähetä meiliä osoitteeseen anna@vilppumedia.fi.

Lastenvaatekarnevaalissa vaatteet, asusteet, tarvikkeet ja sisustustuotteet tulevat läheltä. Saumat on ommeltu ja kalusteet koottu kotimaassa, kortit ja julisteet on painettu Suomessa. Jokainen ostoksesi on ääni reilujen työolojen, lyhyiden kuljetusmatkojen ja avoimuuden puolesta. Yrittäjät ovat itse paikalla sinua varten, ja voit kysyä tuotteista mitä tahansa.