Kimperiläisten kolme kesävinkkiä

Kimperin Sanna esittelee uusia ruokalappuja

Kävimme Jyväskylän Seppälässä kysymässä kimperiläisten suosituksia kevääseen ja kesään.

1) Vaatteiden lisäksi Kimperi valmistaa monia pientuotteita, kuten uusia ruokalappuja, joita Kimperin toimitusjohtaja Sanna Mäkelä suosittelee pikkulapsiperheille. Vahakankainen ruokalappu onkin superkätevä kevät- ja kesäretkien kaveri: taittuu pieneen tilaan ja puhdistuu pyyhkäisemällä tai huuhtaisemalla.

Kimperin Miia valkkasi suosikikseen pääkallopipon #pipo #kimperi

2) Pipoista Kimperi tunnetaan. Uuden pääkallokuvioisen pipon nimesi lempparikseen Kimperin myymäläpäällikkö Miia Vilppula. (Suomen kesä ja trikoopipot muuten todellakin kuuluvat yhteen.) Pipoja valmistetaan vauvakoosta aikuisiin asti. Miian takana rekissä on rivi yhteensopivia pääkalloleggingsejä samalla kuosilla.

Kimperin Erika ja Ritu-hame

3) Putiikilla tavattiin myös Kimperin harjoittelija Erika, joka juuri oli päättänyt hankkia itselleen vihreän Ritu-vakosamettihameen. Lempituotteen etsimiseen ei siis tarvinnut enää käyttää aikaa. Myös vakosamettihameita on myynnissä sekä naisille että lapsille.

Kimperin vauvantumput

(Bonuksena vielä toimituksen oma suosikki: fiksusti vaatteiden leikkuun hukkapaloista tehdyt vauvantumput. Korillinen niitä on kuin kukkakimppu!)

Kaikki Kimperin omat tuotteet tehdään Jyväskylän Seppälässä Kimperi Factorylla.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.