Live-tapahtuma palvelee verkkokauppoja ja -kuluttajia

Tiedote

24.8.2017
Julkaisuvapaa heti

Live-tapahtuma Lastenvaatekarnevaali palvelee verkkokauppoja ja -kuluttajia

Ennätyssuuresta Made in Finland -merkkien päivästä on tullut tärkeä sekä kävijöille että yrittäjille. Lastenvaatekarnevaali järjestetään Tampereen Tullikamarilla su 15.10.2017.

Tampere, Helsinki, Jyväskylä: pian kahden vuoden ajan Lastenvaatekarnevaali on tuonut kotimaiset vaate- ja sisustusmerkit helposti kuluttajien luo. Seuraavat yhden päivän messut ovat lokakuussa Tampereella. Mukana on noin 50 eri yrittäjää ja vielä enemmän eri brändejä. ”Ennätyssuurta tapahtumaa odotetaan jo kovasti. Somekanavissamme on paljon aktiivisia seuraajia, ja lähes kaikki myyjäpaikat on varattu jo viime talvena” kertoo tapahtumaa tuottava Anna Vikström.

Yrittäjille kohtaamiset tuovat uusia asiakkaita ja energiaa tekemiseen

Live-karnevaali ei kilpaile verkkokauppojen kanssa, vaan palvelee niitä. ”Mukana oleminen tuo lisää tunnettuutta, ja asiakkaat uskaltavat tilata paremmin verkkokaupasta, kun ovat päässeet livenä hypistelemään tuotteita”, kertoo Sikaihanan Kerttu Jalonen.

”Yksin puurtavalle yrittäjälle live-tapahtumat ovat myös aivan mahtava paikka tavata asiakkaita kasvotusten. Yhteen myyntipäivään mahtuu aina niin paljon ihania tapaamisia, että siitä saadulla energialla ja hyvällä mielellä jaksaa taas pitkään”, täydentää Teelikamenttenin Mari Albert. Sokrun Outi Virtanen puolestaan kertoo löytäneensä uusien asiakkaiden lisäksi yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä.

Uuden sukupolven pop up -tapaaminen

”Lastenvaatekarnevaalia on alusta asti tehty niille kuluttajille, joille digitaalisuus on luontevaa, ja jotka muutoin tekevät ostoksia paljon verkossa. Sosiaalisen median kanavilla on perinteisiä messuja tärkeämpi rooli, ja itse tapahtumapäivä tuo sitten konkreettisesti yhteen samasta asiasta kiinnostuneet”, Vikström kuvailee.

Se asia on pysynyt alusta asti samana. Lastenvaatekarnevaali yhdistää eettiset kotimaisen valmistuksen merkit, jotka satsaavat myös muotoiluun. Ennen kaikkea se tekee tällaisten löytöjen tekemisestä helppoa kenelle tahansa.

Lastenvaatekarnevaali Tampereen Tullikamarilla (Pakkahuoneen sisäänkäynti) su 15.10.2017 klo 10-16. Vapaa pääsy.

Yhteystiedot, lisätiedot:

Anna Vikström / Vilppumedia, tapahtuman järjestäjä
anna@vilppumedia.fi, 040 4162516

Mukana olevat yritykset: https://www.lastenvaatekarnevaali.fi/myyjat/myyjat-tampere/
Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/499570080389850/
Kuvat medialle:
https://www.lastenvaatekarnevaali.fi/wp-content/uploads/2016/01/lastenvaatekarnevaali_tre_20161.jpg (Lastenvaatekarnevaali Tampere 2016)
https://www.lastenvaatekarnevaali.fi/medialle/

Seuraa Lastenvaatekarnevaalia:

Facebook, Instagram & Twitter