Medialle

Median edustaja – tervetuloa Lastenvaatekarnevaaliin! Tapahtumaa järjestää Vilppumedia, eli Anna Vikström, äiti itsekin.

Lastenvaatekarnevaalin tarina alkoi Helsingissä vuonna 2015, kun Anna kaipasi avointa kaupunkitapahtumaa, joka kokoaisi kotimaiset merkit helposti yhteen – ja päätti sitten toteuttaa sellaisen itse. Lastenvaatekarnevaali on ollut ensi metreistään alkaen suosittu ja kasvanut vauhdilla.

Myyjinä Lastenvaatekarnevaalissa ovat ihmiset kotimaisten merkkien takaa: rohkeat yrittäjät, jotka ovat luoneet uutta ja kasvavaa kysyntää Made in Finland -tuotteille. Myyjiin voit tutustua Myyjät-sivulla. Alla on kuvia, joiden käyttö on medialle sallittu Lastenvaatekarnevaaliin liittyvissä julkaisuissa.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt, painolaatuiset materiaalit medialle:

Anna Vikström / Vilppumedia, p. 040 416 2516, anna@vilppumedia.fi

Lastenvaatekarnevaali tulee Tampereelle jälleen sunnuntaina 20.10.2019. Tullikamarin Pakkahuoneen ovet ovat avoinna klo 10-16. Tervetuloa! Otathan yhteyttä, niin kerron sinulle tapahtumasta mielelläni lisää.

Tiedotearkisto

Kuvat

Voit käyttää tämän sivun kuvia Lastenvaatekarnevaalia koskevissa uutisissa / teksteissä / julkaisuissa. Avaa kuva klikkaamalla, jolloin voit ladata sen alkuperäisessä koossa. Kuvalähde ja kuvan omistaja on mainittava (ks. kuvateksti). Ilmoitathan meille julkaisustasi: info@lastenvaatekarnevaali.fi.

 

 

 

Kuvat yllä: Venla Tirkkonen / Lastenvaatekarnevaali

 

Lastenvaatekarnevaali
Anna Vikström, Lastenvaatekarnevaalin tuottaja. Kuva: Lastenvaatekarnevaali
Lastenvaatekarnevaali
Tikkerperin vaunulelut ja heijastavat t-paidat. Kuva: Lastenvaatekarnevaali.

 

lvk_hki
Kuva: Lastenvaatekarnevaali

 

Sikaihana. Lastenvaatekarnevaali Tampereen Tullikamarilla 2016. Kuva: Lastenvaatekarnevaali

 

Lastenvaatekarnevaali Tampereen Tullikamarilla 2016.

 

Lastenvaatekarnevaali Tampereen Tullikamarilla 2016.
Lastenvaatekarnevaali Tampereen Tullikamarilla 2016.

 

Lue lisää:

Myyjät

Info

Instagram / Facebook-tapahtumasivu