Myyjät – Lastenvaatteita, -tarvikkeita ja sisustustuotteita

Tervetuloa Lastenvaatekarnevaaliin! Tutustu tarkemmin Hämeenlinnan HIP-designkujan myyjiin 2018. Jokainen tuote on Suomessa valmistettu

Lastenvaatekarnevaalissa vaatteet, asusteet, tarvikkeet ja sisustustuotteet tulevat läheltä. Saumat on ommeltu ja kalusteet koottu kotimaassa, kortit ja julisteet on painettu Suomessa. Jokainen ostoksesi on ääni reilujen työolojen, lyhyiden kuljetusmatkojen ja avoimuuden puolesta. Yrittäjät ovat itse paikalla sinua varten, ja voit kysyä tuotteista mitä tahansa.

OMIN oli mukana Hämeenlinnan HIP-designkujalla vuonna 2016.

Yrittäjät ovat itse paikalla

Selaatko lastenvaatteiden verkkokauppoja, kun tahdot löytää jotakin uutta? Lastenvaatekarnevaalissa verkkokauppiaat saavat kasvot. Pääset sovittamaan malleja, tunnustelemaan materiaaleja ja valitsemaan monista vaihtoehdoista sopivimman. Osta heti tai palaa nettikauppaan: meille tärkeintä on, että löydät juuri sen oikean jutun, jota tulit etsimään.

Livekohtaamisesta kannattaa ottaa ilo irti. Kysy tarkat pesu- ja hoito-ohjeet, mieti rauhassa, onko mitoitus juuri sopiva pitkälle tai pätkälle. Harvoin voit vaateostoksilla ollessasi kysyä vaikkapa ompelijan etunimeä – nyt sekin on mahdollista!

Kotimaisia vaatteita ja asusteita myös aikuisille

Lähes kaikki myyjät tuovat Lastenvaatekarnevaaliin mukanaan valikoimaa myös aikuisille. Osalla on myynnissä vaatteita ja asusteita myös koululaisten koossa. Ennen tapahtumaa voit kommentoida ja kysyä lisää Facebookissa tai Instagramissa, jos mietit, onko myynnissä jotakin mitä erityisesti tarvitsisit.

Tutustu uusiin ilmiöihin ensimmäisten joukossa

Tiesitkö, että suurin osa kotimaisista lastenvaatemerkeistä on syntynyt, kun pienten lasten äidit ovat alkaneet tehdä ideoistaan totta? Lastenvaatekarnevaali on kasvualusta uusille, pienille ja kasvaville yrityksille, ja suurin osa näytteilleasettajista on toiminut alle viisi vuotta. Yritysmuodosta riippumatta jokainen myyjä on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan lainsäädäntöä ja maksamaan verot ja muut toiminnan kulut asianmukaisesti.

Myyjät – Menneet tapahtumat

Olitko mukana Tampereella viime syksynä 2017 ja ihastuit? Ennen seuraavaa Tampereen tapahtumaa (2019) löydät arkistostamme viimeisimpien tapahtumien myyjälistat:

Lastenvaatekarnevaali Tampere, su 22.10.2017 > Lue myyjien esittelyt

 

Haluatko myyjäksi?

Lue lisää Myyjäksi-sivulta, jos kiinnostuit myyjäpaikasta Lastenvaatekarnevaalissa.