Myyjät – Hämeenlinna

Myyjät vuoden 2018 Lastenvaatekarnevaali goes Hippalot -tapahtumassa

Kaikki myynnissä olevat tuotteet on valmistettu Suomessa.

Verkatehdas, Hämeenlinna, lauantai 4.8. klo 10-15

Fafa Collection
Fafa Collection

Fafa Collection

Fafa Collection on äidin ja tyttären kasvava perheyritys. Fafa Collection valmistaa hurmaavan tyylikkäitä asusteita lapsille sekä aikuisille ja laajentaa pikkuhiljaa myös lastenvaatteisiin.  Asusteet ovat Fafa Collectionin rakkaudella tekemää käsityötä ja vaatteet valmistetaan pienissä erissä alihankinnalla Pirkanmaalla. Kaikki tuotteet yritys suunnittelee itse. Fafa Collection tuo myyntiin pantoja, rusettiturbaaneita ja muita asusteita kaikenikäisille, sekä leggingsejä lapsille. Luvassa myös tarjouksia!

www

Instagram

Facebook

Hippa Korkkitossut
Hippa Korkkitossut

Hippa Korkkitossut

Hippa korkkitossut ovat Osuuskunta Kydössä työskentelevän Lea Vaskosen suunnittelemia ja valmistamia. Jokainen pari syntyy käsityönä Joensuussa. Materiaalina korkki on eettinen ja ekologinen vaihtoehto. Korkkia verrataan usein nahkaan ja sillä on myös mainioita lisäominaisuuksia, kuten antibakteerisuus ja vedenpitävyys. Jalassa tossut on kevyet ja pehmenevät mukavasti käytössä. Hippa Korkkitossut tuo myyntiin korkkikankaasta valmistettuja lasten tarhatossuja ja erikoiserän kerhoreppuja.

www

Hujaus
Hujaus

Hujaus

Hujaus valmistaa kotimaisia imetysvaatteita ja -tuotteita. Tehtävänä on osaltaan auttaa kaikenlaisia äitejä omassa vauva- ja lapsiarjessaan ja tuoda siihen piristystä kivojen vaatteiden muodossa. Vaatteet ovat tyylikkäitä ja ne on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa tekemään imetyksestä helpompaa ja mukavampaa. Luonnollisesti mekot on valmistettu kestävistä materiaaleista ja kestävät konepesun. Mekoissa yhdistyy tyylikkyys ja käytännöllisyys. Hujaus tuo myyntiin imetysmekkoja, koot XS-4XL ja imetyskoruja.

www

Instagram

Facebook

Hupi
Hupi

Hupi

Hupi on uusi suomalainen lastenvaatemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Satakunnan Nakkilassa. Materiaaleina käytetään eko-, kierrätys- ja varastoylijäämäkankaita, joita hyödynnetään tuotteiden valmistuksessa. Myös lisätarvikkeissa, kuten riippulapuissa, kangasmerkeissä ja paperikasseissa hyödynnetään kotimaista osaamista ja kaikki kyseiset tuotteet tulevat suomalaisilta alihankkijoilta. Hupi-merkin takaa löytyy vaatetusalan monipuolisen ja rautaisen osaamisen tiimi. Hupi tuo Hippaloille tupsullisia trikoopipoja ja kaulureita sesongin väreissä, sisävaatteita koossa 90-130cm, sekä Hupi-monstereita, eli pehmoleluja. Luvassa myös tarjouksia!

www

Instagram

Facebook

 

Kauneve
Kauneve

Kauneve

Kauneve suunnittelee ja tuottaa tinkimättömällä asenteella visuaalisesti kiinnostavia vaatteita ja asusteita, jotka ovat sekä erityisen miellyttäviä käyttää että ympäristöä säästäviä. Ekologisuus ja eettisyys ovat sisäänrakennettuja arvoja ja ne otetaan huomioon kaikessa toiminnassa. Kaikki tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa laadukkaimmista materiaaleista. Hippaloille Kauneve tuo mukanaan luomupuuvillaisia neuleasusteita, lastenvaatteita ja sisustustuotteita.

www

Instagram

Facebook

KotiMai
KotiMai Design

KotiMai Design

KotiMai Design on yritys, jonka valikoimasta löytyy useamman kotimaisen pienyrittäjän naisten- ja lastenvaatteita, sekä asusteita. Suurin osa KotiMai Designin myymistä tuotteista valmistetaan Suomessa ja korkea kotimaisuusaste on brändille ja yritykselle tärkeää. Valikoimista löytyy värikkäitä ja kauniita lastenvaatteita, sekä laadukkaita naistenvaatteita monipuolisesti eri brändeiltä. KotiMai Designin myyntipisteeltä löytyy lastenvaatteita ja asusteita, sekä valikoima helposti sovitettavia naistenvaatteita. Merkkeinä muun muassa PaaPii Design, Melli Ecodesign ja NopsuPopsu. Luvassa myös tarjouksia!

www

Instagram

Facebook

Leuto Kidswear
Leuto Kidswear

Leuto Kidswear

Leuto on uusi kotimainen lastenvaatemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa käsityönä moderneja lastenvaatteita. Tyylin perustana ovat kaunis pohjoinen luonto, skandinaaviset sävyt ja ajattomat tekstuurit. Leuto halusi tuoda markkinoille lastenvaatemerkin, joka erottuu edukseen muun muassa leikkisillä ja linjakkailla leikkauksilla sekä kestävillä, korkealaatuisilla materiaaleilla.
Vaatteet valmistetaan jokaisen perheen arkeen. Paitoja, housuja ja pipoja, joissa lapsi aidosti viihtyy ja jaksaa temmeltää. Erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden istuvuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Leuto yhdistää mielenkiintoisia materiaaleja epätavallisiin leikkauksiin, jolloin vaatteista syntyy yksinkertaisia, mutta persoonallisia. Kaikessa suunnittelussa lähtökohtana ovat lapset ja heidän palvelemisensa lapsellisen hyvillä vaatteilla. Leuto Kidswearin myyntipisteeltä löytyy lastenvaatteita- ja asusteita, sekä sisustustuotteita.

www

Instagram

Facebook

Magee nettikauppa x Kenkämaakari Aleksi Lydman

Magee-tuotteet syntyvät ilolla ja intohimolla huumorin kukkien kukkiessa. Tuotteet ovat kotimaista käsityötä. Hippaloiden myyntipisteeltä löytyy Magee-koruja, mm. turvalukollisia avainkoruja pienille koululaisille, käsintehtyjä miniruokia, heijastimia ja heijastinkoruja.

Kenkämaakari Aleksi Lydman tekee kaikki kuvitukset itse mm. postikortteihin ja koruihin. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan pääosin kokonaan Espoossa. Kenkämaakarin myyntipisteeltä löytyy koruja, lastenkirja, jonka Aleksi on itse kuvittanut ja kirjoittanut, postikortteja, erä maalattuja kenkiä, sekä originaaleja akvarellimaalauksia.

www (Magee)

Instagram (Magee) / Instagram (Kenkämaakari)

Facebook (Magee) / Facebook (Kenkämaakari)

MYLO
MYLO

MYLO

MYLO on tuonut markkinoille laajan valikoiman BPA-vapaasta elintarvikesilikonista valmistettuja tuttiketjuja, puruleluja ja pururenkaita. Tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia, ja niissä käytetyt materiaalit ovat Suomen tullin testaamia. MYLO tuo myyntiin valmiita tuttiketjuja ja puruleluja. Hippaloilla voi myös itse suunnitella haluamansa tuotteen, myös silikonisista kirjainhelmistä valmistetun nimellisen tuotteen, joka valmistetaan paikan päällä muutamassa minuutissa. Samalla asiakkaat pääsevät seuraamaan, miten tuote valmistetaan turvallisesti.

www

Instagram

Facebook

Ninette
Ninette

Ninette

Ninette suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita, kuten tunikoita ja rimpsupaitoja. Valikoimaan on tulossa pian myös mukavat lasten farkut! Hippaloihin Ninette tuo mukanaan trikoo- ja puuvillatunikoita, rimpsupaitoja ja pojille kuviokuosisia paitoja.

Facebook

 

NopsuPopsu
NopsuPopsu

NopsuPopsu

NopsuPopsun vaatteet ja asusteet suunnitellaan Sastamalassa ja valmistetaan eri ompelimoissa ympäri Suomea. Tuotteet erottuvat omaperäisellä designilla, tyylikästä ja yksinkertaista, mutta jokaisessa vaatteessa on jokin erityinen yksityiskohta. NopsuPopsu tuo Hippaloille asusteita lapsille ja aikuisille, pupu-, nalle- ja kissahupparit, sekä uutuutena jumpsuitit. Tyttöjen mekkoja ja legginsejä sekä naisten tunikoita. Kokoja löytyy lastenvaatteissa ihan vauvasta 140cm asti ja naistenvaatteissa koot XS-XL. Luvassa myös tarjouksia!

www

Instagram

Facebook

OMIN

OMIN suunnittelee ekologisista ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja, minimalistisia ja omaperäisiä vaatteita. Suunnittelun keskeisimpiä piirteitä vaatteissa ovat käyttömukavuus, pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys.

www

Instagram

Facebook

OTUS
OTUS

OTUS

OTUS on pääkaupunkiseudulla sijaitseva yhden naisen yritys, joka valmistaa kauniita, ekologisia ja mukavia vaatteita, sekä asusteita lapsille ja aikuisille. Hippaloissa myyntipisteeltä löytyy ekologiset naisten- ja lastenvaatteet ja asusteet.

www

Instagram

Facebook

 

PikkuPrinselat
Pikku Prinselat

Pikku Prinselat

Pikku Prinselat valmistaa ihanuuksia niin äideille kuin lapsillekin. Valikoimasta löytyy uniikkeja, kauniita lasten- ja naistenvaatteita, asusteita, sekä oman tuotannon kankaita. Hippaloille Pikku Prinselat tuovat mukanaan lapsille ja aikuisille vaatteita, sekä asusteita, imetysvaatteita ja vauvojen tarvikkeita, kuten vaunuverhoja.

www

Instagram

Facebook

Poopua
Poopua

Poopua

Poopua valmistaa vauvojen leluja ja tuttinauhoja, sekä lasten koruja. Lasten koruissa käytetään suomalaista poronnahkaa, muut tuotteet tehdään silikonihelmistä. Tuotteilla on Ce-merkinnät ja ne vastaavat niille asetettuja turvallisuussäädöksiä. Poopuan myyntipisteeltä löytyy tuttinauhoja, puruleluja, imetyskoruja, sekä lastenkoruja.

www

Instagram

Facebook

Pumpa Upcycle x Loistavakauppa
Pumpa Upcycle x Loistavakauppa

Pumpa Upcycle x Loistavakauppa

Ystävykset Pumpa Upcycle ja Loistavakauppa tulevat Hippaloille jälleen yhdessä.

Uniikit Pumpa Upcycle -tuotteet valmistetaan Sinun toiveidesi mukaisista kierrätystekstiiliaarteista suomalaisissa pienompelimoissa. Tuotevalikoimasta löytyy uutuutena taskumekkoja, paitoja, sekä reppuja. Tilaustöiden lisäksi saatavilla heti valmiina tuotteina suuren suuria kasseja, sekä suosittuja zero waste -tuotteita.

Loistavakaupan tuotteista löytyy Suomessa valmistettuja, kuvittaja Suvi Karin eläinaiheisia pehmoheijastimia ja heijastavia tarroja, joilla erottuu koulutiellä ja syksyn pimeässä! Heijastavat tarrat ovat kätevästi leikattavissa arkista ja voidaan heti liimata vaatteisiin ja ulkoiluvarusteisiin. Arkki on myös postikortti.

www (Pumpa Upcycle) / www (Loistavakauppa)

InstagramInstagram

Facebook / Facebook

 

Sokru
Sokru

Sokru

Sokru on kuvitusta, kuosisuunnittelua ja graafista suunnittelua. Tuotteet suunnitellaan Nokialla ja valmistetaan Tampereella. Sorkun myyntipaikalta löytyy julisteita, kasseja, Pienen oma kirja, sekä uusia tuotteita, joita ei muualta löydä.

www

Instagram

Facebook

Sikaihana
Sikaihana

Sikaihana

Sikaihana on yhden naisen yritys Ylöjärveltä. Valikoimasta löytyy uniikkeja tilkkupeittoja, sekä vaatteita ja asusteita värikkäillä palloilla ja hassuilla possuilla. Sikaihanan myyntipisteeltä löytyy tilkkupeittoja, bodyja, paitoja, pipoja, vauvan tumppuja, kuolahuiveja, rusettiponnareita ja rusettipantoja. Koot 56-134cm.

www

Instagram

Facebook

Susan Design
Susan Design

Susan Design

Susan Design on yhden naisen ompeluyritys, pieni kotimainen pipotehdas Raisiossa. Hippaloilla myynnissä on valikoiman ihastuttavat rusettipipot naisille ja tytöille, sekä pojille hauskat trikoiset lippapipot.

www

Instagram

Facebook

Taikatuulia
Taikatuulia

Taikatuulia

Taikatuulia myy laadukkaita ja yksilöllisiä lastenvaatteita. Taikatuulian myyntipisteeltä löytyy värikkäitä lasten käyttövaatteita, kuten tunikoita, paitoja ja vauvahaalareita.

www

Instagram

Facebook

Teelikamentten
Teelikamentten

Teelikamentten

Teelikamentten valmistaa uniikkeja vaatteita, pussukoita ja tekstiilituotteita. Tuotteissa keskitytään vahvasti vaatteiden kestävyyteen ja mukavuuteen. Teelikamenttenin ominaispiirre on hauskat applikoidut kuvat, joita löytyy niin lasten- ja naistenvaatteista, kuin asusteistakin. Hippaloille Teelikamentten tuo vaatteita, päähineitä ja lorupusseja.

www

Instagram

Facebook

Twisseli
Twisseli

Twisseli

Twisseli valmistaa kotimaisena käsityönä pienten lasten kestäviä ja mukavia vaatteita, joissa on kiva leikkiä. Valikoimaan kuuluu myös asusteita ja leluja. Suunnittelussa käytännöllisyys ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä. Kaikki tuotteet valmistetaan rakkaudella kotiompelimossa Luumäellä. Twisselin myyntipisteeltä löytyy paitoja, housuja, mekkoja, tunikoita ja haalareita. Hiustarvikkeita, lasten laukkuja ja pieniä leluja.

Facebook

 

 

 

Facebook: Lastenvaatekarnevaali goes Hippalot

Instagram: Lastenvaatekarnevaali