Myyjät – Tampere 2017

Tältä sivulta löydät Tampereen Lastenvaatekarnevaalin myyjät vuonna 2017. Saat lisätiedot esiin klikkaamalla nimeä.

Kaikki Lastenvaatekarnevaalissa myytävät paidat, julisteet, lippapipot ja sadat muut tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Pakkahuoneella tavattiin kasvot merkkien takana ja tehtiin kotimaisia ostoksia. Mukavaa, että olit mukana Tampereella su 15.10.2017! Seuraavan kerran Lastenvaatekarnevaali tulee Tampereelle vuonna 2019.

Kartta Lastenvaatekarnevaali Tampere 2017

 

Tampereen Lastenvaatekarnevaalin myyjät

A–H

Amusantti

Tarjolla tarinoita: kirjoina, kuvina sekä satutuokioina. Lastenvaatekarnevaalissa kuulet Amusantin lastenkirjailija Sari Kanalaa satutuokioissa Klubin lavalla, ja Pakkahuoneen myyntipaikalla pääset tutustumaan lorupusseihin sekä Suomessa painettuihin lastenkirjoihin.

www

Annariikka Qvist

 

Annariikka Qvistin leikkaa ja kokoa -tuotteissa yhdistyvät sekä huvi että hyöty: lapsen looginen ajattelu sekä saksien käyttö harjaantuu ja lopputuloksena syntyy herkullisia näyttämöitä leikeille. Samat hahmot seikkailevat myös postikorteissa ja julisteissa. Paperituotteet on suunniteltu ja painettu Tampereella.

www
Facebook
Instagram

Annie Eleanoora

 


Annie Eleanoora luo minimalistisia asusteita ja tekstiileitä työhuoneellaan Helsingissä.

www
Facebook
Instagram

By Pinja

Värikkäitä silikonikoruja valmistava By Pinja on yhden naisen yritys pääkaupunkiseudulta. By Pinjan tarina alkoi Pinjan oman pojan ansiosta. Korujen idea on antaa pienille sormille äidin nipistelyn ja läpsyttelyn sijaan muuta tekemistä sylittelyn, imetyksen ja kantamisen ajaksi. Koruja saa myös lasten koossa. Käsin tehdyt korut on valmistettu myrkyttömästä silikonista.

www
Facebook
Instagram

Chas

 

Chas tekee pieniä eriä leikki-ikäisten (2-7 v) vaatteita pääasiassa pellavasta sekä ramista. Jakut, mekot, puolihameet, liivit, paidat sekä housut tuovat mieleen tarinat Vaahteramäen Eemelistä. Chasin takana on raisiolainen yhden naisen yritys.

www
Facebook
Instagram

Design Helmeri / Verstas Vienola

Design Helmerin lastentarvikkeet ommellaan Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla. Design Helmeri tuo myyntiin ihanat vaunuverhot, hauskat lorupussit, söpöt tilkkupeitot sekä kätevät pikkulaukut. Verstas Vienolan pöydästä löytyy upeita kelloja ja kylttejä lastenhuoneeseen. Verstas Vienolalla on Seinäjoella kotiverstas, jossa tuotteet tehdään alusta loppuun asti käsityönä.

Facebook / Facebook
Instagram

ehta.

ehta.

Ehta. on KatiK designin tuotemerkki Varkaudesta. Se on joskus värikäs, joskus tummanpuhuva mutta aina leikkisä ja hauska. Lastenvaatekarnevaalissa ehta. palvelee etenkin äitejä, kummeja ja kavereita naisten koossa XS-4XL, ja samistelun ystäville on toki mukana myös lastenvaatteita. “Ja aina on messuhinnat kun kotoa karataan!” lupaavat Kati ja Laura.

www
Facebook
Instagram

EK for kids

EK for kids

EK for kids on lastenhuoneen sisustukseen keskittyvä konsepti, jonka suunnittelijoina toimivat muotoilija Emilia ja hänen puolisonsa Joni. Tuoteperheeseen kuuluvat kotimaisesta vanerista valmistetut valaisimet, naulakot kellot sekä tekstiilit. Tuotteet suunnitellaan Kuopiossa ja valmistetaan Suomessa. Lastenvaatekarnevaalissa lanseerataan myös aivan uusia tuotteita!

www
Facebook
Instagram

Hannen tekosia

Hannen tekosia, keuruulaisen Hannen ompelimo-puoti, täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Tampereelle Hannen tekosia tuo pipoja talveen sekä monipuolisesti sisävaatteita lapsille: paitoja, housuja, mekkoja ja haalareita. Tarjouskorista voi tehdä edullisia löytöjä: testikappaleita ja poistuvien kuosien viimeisiä eriä.

Facebook

HULMU

Hulmu-tuotemerkki on saanut alkunsa intohimosta luoda luonnollista, pelkistetyn ajatonta kauneutta. Hulmu-vaatteille ominaista on selkeälinjaisuus, toimivuus ja kestävyys. Mallisto yhtenäistää aikuisten ja lasten pukeutumisen ja kaunistaa niin arjessa kuin juhlassa.

Pellavavaate hengittää ja viilentää ja on siksi hygieeninen ja miellyttävä käyttää. Puuvillaan verrattuna se on ympäristöä säästävä valinta, sillä sen kasvatukseen tarvitaan vain vähän vettä. Pellavan osuus tekstiiliteollisuuden raaka-aineista on nykyään häviävän pieni, ja siksi sen suosiminen myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta. Lue lisää mallistosta!

www
Facebook
Instagram

 

 

 

J–N

J Being Fantatastic

Yhden naisen nahkatuote-yritys valmistaa jalkineita taaperoille (koot 19-21), kauniita ja graafisia laukkuja ennenkaikkea naisille, sekä tarkoin valittuja asusteita. Lastenvaatekarnevaalin aikaan J Being Fantatastic on mukana myös Roosa Nauha -kampanjassa vaaleanpunaisen erikoistuotteen kera. Laukut, jalkineet ja asusteet suunnitellaan ja valmistetaan Tampere-Loimaa-akselilla.

Facebook
Instagram

Johanna K. Design


Langasta neuloksen kautta valmiiksi tuotteeksi: koko Johanna K. Designin tuotanto tapahtuu Taivassalon maalaismaisemassa. Materiaalina on luomusertifioitu (GOTS) merinovillaa, villa sekä puuvilla. Ja nämä kaikki ovat todellakin tarpeen Suomen talvessa: lasten villahaalarit, villahousut, paidat, lapaset, kaulurit ja pipot.

www
Facebook
Instagram

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army

Luvassa kuplia ja kimallusta! Kun Lastenvaatekarnevaalin ovet avautuvat klo 10, ihastuttavat näyttävät jättisaippuakuplat tulijoita Pakkahuoneen terassilta käsin. Sen jälkeen Ruffle Army tekee sisällä pientä maksua vastaan glittertatuointeja yli 3-vuotiaille ja glittermeikkauksia (suositusikä alkaen 6 vuotta).

Samalta osastolta löytyy monipuolinen valikoiman kosmeettista, Suomessa purkitettua Ruffle Army -glitteriä, joka soveltuu iholle, huulille, hiuksiin ja kynsille. He tuovat myyntiin myös valmistamiaan jättisaippuakuplavälineitä, joilla kuka tahansa onnistuu taikomaan ihania jättikuplia. Jättikuplilla toteutat helposti itse hauskaa ja takuulla suosittua ohjelmaa vaikka synttäreillä tai häissä!

www
Facebook
Instagram

Kauneve

Kauneve pukee lapset ja myös aikuiset talvisin lämmittäviin villavaatteisiin ja -asusteisiin, joissa ei ole tingitty mistään. Ne ovat yhtäaikaa käytännöllisiä ja kauniita, miellyttävän pehmeitä ja tuotettu vastuullisesti Suomessa. Suurin osa käytetystä villasta on GOTS- ja Bluesign-sertifioitua luomumerinovillaa. Suunnittelussa Kauneve ammentaa muun muassa perinteistä. Kuoseissa ne yhdistetään tämän päivän väreihin ja tyyliin. Johtoajatuksena on, että lasten ja aikuisten tuotteissa toimivat samat kuosit. Tämä saa perinteisetkin tuotteet näyttämään tuoreilta.

www
Facebook
Instagram

Kettukarkki SHOP

Sisustusliike Kettukarkki SHOP tarjoaa käsinpoimittuja tuotteita keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitoon – eettisyys ja ekologisuus tärkeinä kriteereinään.
Lastenvaatekarnevaaliin Kettukarkki SHOP tuo ideoita kodin säilytykseen ja tunnelmaa kotiin useilta eri kotimaisilta valmistajilta: Mayn-metallikoreja, -pumppusaippuoita ja -keittiötuotteita, Osmia-tuoksukynttilöitä, Verso Design-säilytyskoreja ja Lapuan Kankurit -käsi- ja kylpypyyhkeitä. KAIKKI TUOTTEET -10%!

www
Facebook
Instagram

Kidday

Kidday on uusi sovellus, joka tarjoaa turvallisen ympäristön lapsen nuoruushetkien ja kasvun tallentamiseen yhteen paikkaan. Se on samalla sosiaalinen lapsikirja, joka mahdollista sovellukseen tallennettujen digitaalisten muistojen muutoksen upeaksi kuva- ja tarinakirjaksi. Iloksemme Kidday-sovellusta kehittävä suomalainen startup Muntius Oy on mukana Lastenvaatekarnevaalissa.

Facebook

KikaPi

KikaPin kahdella yrittäjällä – Isalla ja Petralla – on pitkä kokemus myyntitapahtumista ja tarkat korvat. Asiakkaiden palaute on hionut pipojen, haaremihousujen ja mekkojen designin timanttiseksi. Näin saadaan toimivia ja pitkäikäisiä vaatteita, joista todella tykätään. Osan tuotteista yrittäjät ompelevat itse, osa valmistuu pienissä ja suuremmissa kotimaisissa ompelimoissa.

Facebook
Instagram

KotiMai Design (mm. Melli EcoDesign, PaaPii Design, Höö, Sarah Design)
Kuva: Melli EcoDesign

 

KotiMai Design kokoaan yhteen useamman suomalaisen pienmerkin, joille valmistus kotimaassa on tärkeää. Lastenvaatekarnevaalissa mukana on löytöjä pienille, koululaisille ja aikuisille mm. seuraavilta: PaaPii Design, Melli Ecodesign, Höö ja Sarah Design. Lisäksi valikoimiin kuuluvat Poopuan ihastuttavat imetyskorut ja tuttinauhat sekä Suvitaidon vauvantarvikkeet ja asusteet.

www
Facebook
Instagram

Koti Puhtaaksi

Koti Puhtaaksi on pirkanmaalainen perheyritys, joka tarjoaa kotisiivous- ja kotiapupalveluita. Koti Puhtaaksi satsaa työntekijöidensä hyvinvointiin, ja yritys saikin vuonna 2017 arvostetun Great Place to Work -sertifikaatin! Tule Klubin lavan luo kuuntelemaan toimitusjohtaja Saanan vinkkejä leppoisampaan lapsiperhearkeen, ja kysy Pakkahuoneen ständillä lisää kotisiivouksesta!

www
Facebook

Lalia
Lempi

Lempi tulee vuonna 2017 suurempana kuin koskaan! Perinteisten ja kysyttyjen Lempilätsien ja haaremihousujen lisäksi mukaan Lastenvaatekarnevaaliin lähtee laaja valikoima sisustustuotteita. Miltä kuulostaisi kotimainen päiväpeitto, sisustusrahi tai viiri lastenhuoneeseen? Vaunu- ja vauvantarvikkeet kuuluvat myös Lempin valikoimaan. Suurin osa Lempi-tuotteista valmistetaan edelleen Salossa, mutta osa laajenevasta vaatemallistosta ommellaan Pirkanmaalla.

Facebook
Instagram

MINUJU

“MINUJUN verkkokaupassa suunnittelet vaatteen juuri sellaiseksi kuin haluat. Me ompelemme toivomasi tuotteen Helsingissä ja lähetämme sen sinulle.”  MINUJU on uusi tapa hankkia juuri oman näköisiä vaatteita ekologisesti. Tullikamarilla mukana on esittelymallisto sekä tabletteja, joilla voit tutustua suunnitteluohjelmaan ja tilata toivevaatteen karnevaalitarjoushintaan -15 %.

Facebook
Instagram
www

Mothers in Business Tampere (MiB)

NopsuPopsu

Etsitkö massasta poikkeavia, oivaltavia, mukavia, mutta silti tyylikkäitä asusteita ja vaatteita lapsille ja naisille? NopsuPopsu on hionut kokonaisen malliston verran sellaisia tätä syksyä varten. Lastenvaatteissa riittää kokoja vauvasta aina 140 cm:iin saakka.

www
Facebook
Instagram

Nöpsis

Nöpsis-merkin takaa löytyy kahden pojan äiti Tampereelta. Intohimo kauniisiin kankaisiin näkyy niin vaatteissa kuin lastentarvikkeissakin. Jos etsit Suomessa tehtyjä ruokalappuja, bodyn jatkopaloja, tumpunpidikkeitä, viirinauhoja, kestorättejä, kosteutta kestäviä rukkasia tai vaikkapa merinovillakaulureita, olet tullut oikeaan paikkaan. Ja kohta ollaan jo joulussa! Sitä varten Nöpsis varautuu jouluisin paidoin sekä tonttulakein.

www
Facebook

 

 

 

O–P

Omin

Omin syntyi halusta ja rohkeudesta lähteä luomaan uutta, kotimaista ja kestävää. Oman näköistä. Minimalistista ja samalla leikkisää. Lastenvaatteita, jotka toimivat niin arjessa kuin juhlavammassa hetkessä. Printtejä ja sisustustuotteita tuomaan iloa ja inspiraatiota koteihin.

www
Facebook
Instagram

Onnillinen

Homma, joka lähti lapasesta ja hyvä niin! Onnillinen valmistaa nerokkaita lastentuotteita, jotka helpottavat elämää ja tekevät siitä hiukan hauskempaa. Maailman parhaat PUL-hanskat, lahkeelliset ruokaessut, kypärämyssyt, bandanat, neppimyssyt jotka pöperöpiponakin tunnetaan, bodyt, housut ja paidat… Ja kaikkia näitä myös isommassa koossa, niille aivan erityisen ihanille lapsille!

Facebook

Oot niin ihana

Oot niin ihana vie vauvakirjan aivan uudelle tasolle. Kokonaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu Oot niin ihana -vauvakirja on tehty yhdessä sen käyttäjien kanssa. Monikäyttöinen kansiorakenne mahdollistaa oman sisällön lisäämisen sekä sivujen järjestyksen vaihtamisen ja kaunis laatikko toimii säilytyspaikkana niin kansiolle kuin muillekin vauvamuistoille. Moderni ja raikas ulkoasu kannustaa täyttämään persoonallisella tavalla ja sisältö sopii kaikenlaisille perheille ja erilaisiin elämäntilanteisiin ydinperheestä yksinhuoltajaan, sateenkaariperheeseen tai adoptioperheeseen. Tuoteperheen täydentävät samoin arvoin Suomessa toteutetut oheistuotteet ja lisäsivut.

www
Facebook
Instagram

OTUS

Luomun suosiminen ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on tärkeää Otus Ateljeen yrittäjälle, Heinille. Neljän tytön äiti ompelee lähes kaikki OTUS-tuotteet alusta loppuun asti Tuusulassa. Lasten ja aikuisten vaatteissa ja asusteissa käytetään materiaaleina kotimaista merinovillaneulosta ja luomupuuvillaa.

www
Facebook
Instagram

Pajumaja (useita eri merkkejä)
Kuva: Vanamo-rengasliina

 

Pajumaja on lapsiperheiden erikoisliike Tampereella. Valikoimissa on useita kotimaisia lastenvaate- ja tarvikemerkkejä erityisesti lähialueelta. Kysy myös Lainahaikaran vuokrapalveluista (kantovälineet ja -takit sekä TENS-laitteet)! Lastenvaatekarnevaalissa löydät Pajumajasta lastenvaatteiden lisäksi kotimaiset kestovaipat, kantoreput ja -liinat, imetysvaatteet, Mehujehu-pillimehupidikkeet sekä koko joukon lastentarvikkeita.

Facebook
Instagram

PikkuLilli

Pitkäikäisyys on taikasana, jos tahdot vaatteen ilahduttavan kasvavaa pikkulasta kerta toisensa jälkeen. PikkuLillin tunikamekot käyvät ensin mekkona, myöhemmin tunikana ja lopuksi vielä paitana. Haaremihousut sopivat lapselle kahden koon ajan pitkien resorien ansiosta. Ne sekä suunnitellaan että valmistetaan Tampereella. Varsinkin tunikamekoissa käytetään paljon joustamatonta puuvillaa, mikä tekee mekoista moneen tilaisuuteen sopivia.

www
Facebook
Instagram

Pikku Prinselat

Ihania vaatteita ja asusteita niin lapsille kuin aikuisillekin, myös suosittuja imetysmalleja. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Varkaudessa. Myynnissä on niin uniikkikappaleita kuin pieniä sarjojakin. Jos et löydä juuri oikeaa, voit tilata mieluisesi tuotteen haluamastasi kuosista.

Facebook

Pono Design

Jyväskyläläinen Pono Designin tarina alkoi kahden pienen lapsen äidin intohimosta, suunnitella ja valmistaa tyylikkäitä ja suloisia asusteita. Uuden yrityksen matkaan  hyppäsi kaksi muuta innokasta osakasta. Keväällä 2017 julkaistiin jo ensimmäinen lastenvaatemallisto. Laatu ja käytännöllisyys on yritykselle tärkeää ja siihen panostetaan. Tampereella on mukana syksyn uutuuksia, kestosuosikkeja unohtamatta.

www
Facebook
Instagram

Poopua

Poopua tarjoaa värikkäitä ja turvallisia ilon hetkiä äidille ja lapselle. Käsin tehdyissä tuttinauhoissa, puruleluissa ja koruissa on panostettu ennen kaikkea tyyliin ja turvallisuuteen. Kaikki Poopuan tuotteet noudattavat niille asetettuja standardeja ja leluissa on ulkopuolisen tarkastama ce-merkintä.

www
Facebook
Instagram

Poutapukimo

Poutapukimon printit ovat lempeitä ja orgaanisia. Vaatteet ovat fiilikseltään hitusen boheemeja, rönsyileviä, lämpimän värikkäitä ja leikkisiä. Ne on suunniteltu käytännöllisiksi, mutta myös leikkiin kutsuviksi. Ne antavat mielikuvitukselle siivet ja kannustavat omalla tavallaan lasta liikkumaan. Katso vaikka Jekku-housuja: sama vaate voi olla mukana sekä ninja- että ballerinaleikeissä.

Tuotteet suunnitellaan Poutapukimon työhuoneella Vaasassa, kaavoitetaan ja ommellaan Kuopiossa. Materiaalina ovat Suomessa ja Euroopassa painetut kankaat.

www
Facebook
Instagram

Pumpa Design / Kuvaamataito Suvi Kari

Pumpa Design valmistaa kierrätystekstiilistä upcycle-tuotteita. Lopputulos on laadukasta, käytännöllinen
ja ekologinen: oli käsissä sitten kassi, tyyny, avaimenperä tai muu arjen ilahduttaja. Kuvittaja Suvi Kari on suunnitellut Pumpa Designille oman Reporallaa-kuosin. Suvi Karilla on myös oma heijastavien tuotteiden sarja. Siihen kuuluu mm. heijastintarrapostikortteja, joista on kätevä leikata ja liimata tarroja vaatteisiin ja ulkovarusteisiin. Irtileikatulla kuviolla voi paikata vaikka haalarin polven, ja näin jatkaa vaateen käyttöikää.

www / www
Facebook / Facebook
Instagram / Instagram

 

 

 

R–S

RuttuTikki

Panda, kissa vai ehkä sammakko? RuttuTikin idea on hauska ja ainutlaatuinen. Paidan, bodyn tai mekon helmasta kurkkivat eläimet tai mäkeä huristelevat ajoneuvot. Saatat löytää niitä myös vaunuverhoista ja peitoista! RuttuTikin Marleena valmistaa laadukkaat tuotteet suunnittelusta asti itse.

www
Facebook
Instagram

Second Chance

Second Chancen tuotteet suunnitellaan Fiskarsissa. Ne kaavoitetaan Hämeenlinnassa, materiaalit neulotaan Orivedellä, kuosit painetaan Pälkäneellä, tuotteet leikataan ja ommellaan Hattulassa. “Olen tästä todella ylpeä!” sanoo suunnittelija ja yrittäjä Maija – ja hyvästä syystä. Lastenvaatekarnevaalissa pääosassa ovat lastenvaatteet (puserot, bodyt, haaremihousut, mekot ja leggingsit), mutta mukana on myös erä naistenvaatteita. Lisäksi valikoimissa on pipoja, huiveja ja lakanoita.

www
Facebook
Instagram

Sikaihana

Sikaihanan kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Ylöjärvellä yhden naisen voimin. Saatatkin jo tunnistaa tilkkupeitot tai Villisika- ja Sikaihana-paidat ja -bodyt? Syksyä kohti luvassa on myös paljon uutta ja pilkullista…

www
Facebook
Instagram

Siluettiverstas

Siluettiverstaan sisustustuotteet tehdään alusta loppuun asti Kiuruvedellä. Niistä pitävät sekä lapset että aikuiset. Myyntipöydällä on lasten puuleluja sekä ideoita lastenhuoneen sisustukseen: mm. valaisimia, kelloja, lelupusseja sekä seinäkoukkuja. Syksyn aikana tulossa on paljon jännittäviä uutuuksia, ja toki matkassa on myös tarjouksia!

www
Facebook
Instagram

Sohvila Design

Sohvila Design valmistaa ja myy käsintehtyjä ja uniikkeja neuleasusteita. Kokoja on sekä vauvoille että isommille lapsille.

www
Facebook
Instagram

Sokru

Sokru on julisteita ja kortteja, kuvitusta, graafista suunnittelua ja kuosisuunnittelua. Lisäksi Sokru ohjaa työpajoja, ja Lastenvaatekarnevaalissakin pienet kävijät pääsevät innostumaan sellaisesta! Sokrun printtituotteet suunnitellaan ja painetaan Nokialla ja Tampereella.

Facebook
Instagram
www

SOMA Original

SOMA on perustettu kesällä 2016. Jo ensimmäisenä kuukausina suuren suosion saivat lämpimät nahkarukkaset, eikä ihme: samanlaisia ei saa muualta. Myös vaatteista, pipoista ja nahkarepuista voit löytää uudenlaisia yksityiskohtia.

www
Facebook
Instagram

 

 

Tampereen Lastenvaatekarnevaalin myyjät

T–V

Taikatuulia

Taikatuulia on yhden hengen yritys, jossa on ommeltu iloisia lasten käyttövaatteita jo vuodesta 1996 lähtien. Taikatuulia suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse Vantaalla omakotitalon alakertaan rakennetuissa tiloissa.

www
Facebook

Tarkkatikki

Tarkkatikki on uusi nimi Laukaasta, Keski-Suomesta. Jokaisen vaatekappaleen valmistaa yrittäjä ja omistaja Susan Immonen. Lasten ja naisten vaatteissa käytetään suomalaisten kuosisuunnittelijoiden kankaita. Ne tulevat ompelimoon suomalaisilta ja eurooppalaisilta tehtailta. Syksyn uutuutena Lastenvaatekarnevaalissa on mukana teknisiä vaatteita: juoksuleggareita ja -pipoja.

www
Facebook
Instagram

Tarramonsteri

Tarramonsterin tarrat ovat helppo tapa nimikoida lapsen vaatteet ja tärkeät tavarat. Tule tutustumaan tarroihin!

www
Facebook
Instagram

Teelikamentten

Tervetuloa Teelikamenttenin satumaiseen maailmaan! “Kaiken perustana minulla on tehdä ihastuttavia, mukavia ja kestäviä vaatteita lapsille ja lapsenmielisille aikuisille”, kertoo Teelikamenttenin Mari. “Ominaisinta Teelikamenttenia ovat veikeät applikoidut kuvat, joita löytyy niin pipoista, naisten tunikoista kuin lastenvaatteistakin. Kuvat ovat kaikki lähtöisin omasta kynästäni ja toteutan ne aina yksilöllisesti käsityönä.”

Teelikamenttenin pöydästä löytyvät myös mukavat housut lapsille aina kokoon 134 saakka.

www
Facebook

Tikkerperi

Vuonna 2017 perustettu Tikkerperi tulee Hämeenlinnaan Kangasalta, aivan Tampereen tuntumassa. Yhden naisen yritystä luotsaa kutojan ja kuvittajan koulutuksen saanut kahden poikasen äiti. Valikoima keskittyy heijastaviin tuotteisiin sekä heijastimiin. Tikkerperin riippuheijastimet ja käsivarsiheijastimet ovat Suomessa Työterveyslaitoksella tyyppitarkastettuja ja ne ovat siten virallisia CE-merkittyjä heijastimia. Nimi taas juontaa juurensa 1970-luvun  radiokuunnelmaan, jossa Noita Nokinenällä oli tapana usein huudahtaa: ”Voi tikkerperi!”

Facebook
Instagram
www

VALKAMA

VALKAMA on asustemerkki, jonka tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina ja uniikkeina kappaleina Suomessa. Tuotteiden suunnittelua ohjaa kaunis ulkomuoto, ekologisuus, käytettävyys ja laatu. Merkin tarinaa ovat kuljettaneet upeat asiakkaat, joiden kanssa ensimmäisestä prototyypistä on rakentunut tuotemerkki. Asusteet syntyvät rakkaudesta ja intohimosta värejä, materiaaleja ja kuoseja kohtaan. VALKAMAn tuotteet suunnitellaan työhuoneella Helsingin Katajanokalla.

www
Facebook
Instagram

Vanja Sea

Vanja Sean laadukkaat vaatteet, asusteet ja neulokset valmistetaan luomumerinovillasta ja -puuvillasta. Neulokset kuvioineen ovat omaa tuotantoa. Suunnittelu- ja ompelutyö tapahtuu idyllisen Fiskarsin Ruukin miljöössä, keväällä 2016 avatussa VANJA SEA & friends -shop & studiossa. Neulokset neulotaan yhteistyökumppanien toimesta Orivedellä, Tuusulassa sekä Taivassalossa.

“Suomessa ei ole montaakaan valmistajaa, joka tekee tuotteita omista kuviollisista neulotuista tekstiileistä, eikä yksikään muistuta tyyliltään Vanja Seata”, kertoo yrittäjä Rosa. “Huolimatta siitä, että vaatevalikoima on laajentunut aiemmista vuosista, valikoimaan kuuluvat aina myös metritavarana myytävät luomuneulokset ja sitä asiakkaat kiittelivät vuoden takaisessa Lastenvaatekarnevaalissa.”

www
Instagram

Vauvantai

Vauvantailta saat yksilöllistä kätilöpalvelua silloin, kun suunnittelet raskauttasi, odotat lastasi tai toivot apua pienen ihmisen hoitoon ja imetykseen. Kotineuvola sijaitsee Tampereen Tammelassa.

www
Facebook

Villa & Peite

Villa & Peite on vuonna 1929 Poriin perustettu suomalainen perheyritys. Se keskittyy villaisten sekä luonnonpuuvillaisten peittojen, tyynyjen ja sijauspatjojen valmistukseen. Futon-patjojen valmistus kuuluu myös Villa & Peitteen erityisosaamiseen.

Villa & Peitteen osastolla, Pakkahuoneen lavalla, voit kokeilla erilaisia kokonaisuuksia sekä sijauspatjan ja futonin yhdistelmiä ja löytää mieleisesi. Puhtaat luonnonmateriaalit vuoteessa takaavat rennot yöunet, niin aikuisille kuin lapsille. Peitot, tyynyt ja sijauspatjat ovat vesipestäviä, joten huolto on helppoa.

www
Facebook

Vinkee

Vinkee valmistaa maailman hauskimpia heijastinliivejä ja pipoja Jyväskylässä.

www
Facebook
Instagram