ByPinja

Saa purra ja näpertää – esittelyssä ByPinja-korut

ByPinja

Kolmikuinen Axel alkoi nipistellä äitiään imetyksen aikana. Pinja Tuominen antoi pojalleen lelun, joka lensi lattialle sekunneissa. “Sitten törmäsin muutamassa ulkomaisessa nettikaupassa imetyskoruihin, mutta mikään ei ollut oman tyyliseni. Päätin tehdä imetyskorun itse, sillä tein jo muutenkin koruja harrastuksenani”, Pinja kertoo.

Valmiin korun hän kuvasi Facebookin vauvaryhmään ilman myyntiaikeita. Heti alkoi tapahtua. ”Kaikki kävi niin sanotusti vahingossa. Kyselyitä alkoi tulla yllättävän paljon ja sana levisi,” Pinja kertoo.

ByPinja

ByPinja-koru antaa pienille sormille näperreltävää imetyksen, kantamisen tai sylissä olon ajaksi. Elintarvikesilikonisia helmiä voi myös pureskella huoletta. Kestävä naru on satiinia, lukko napsahtaa auki liian lujaa vetäessä. Koru ei kuitenkaan ole lelu, eikä lasta saa koskaan jättää yksin sen kanssa.

”Korut teen meillä kotona: ruokapöydällä tai poikamme huoneen vierassängyllä. Muuttomme aikana tein koruja lattialla suoraan pahvilaatikoista,” Pinja kertoo.

Värikäs, hillitty? ByPinja-imetyskoruissa riittää vaihtoehtoja.
Pinja itse pitää kaikista väreistä, kunhan väriyhdistelmä on oikea. ”Sitruunankeltainen on yksi suosikeistani.”

”Suosituimpia värejä ovat olleet kaikki, joissa on mustaa, valkoista tai harmaata. Myös vaaleanpunaiset ja muut pastellivärit ovat tykättyjä. Uskon, että tälläiset klassiset sävyt jatkavat suosiotaan jatkossakin. Voi toki olla, että ihmiset innostuvat kirkkaammistakin väreistä kesän tullen!”

27-vuotiaan espoolaisen arki on yhdistelmä yrittäjyyttä, pienen Axel-pojan hoitamista ja työtä liikunta-alalla. ”Vapaa-aikana liikumme paljon, treffailemme kavereita ja kiertelemme kaupoilla ja kirppiksillä.”

image2

image4

Kuvat: ByPinja, Anna Wallendahr

Seuraa Lastenvaatekarnevaalia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.