Info – Kotimaisten merkkien päivä

Made in Finland -merkit taas lokakuussa Tampereella

Tervetuloa Lastenvaatekarnevaaliin! Seuraavan kerran tapaamme Tampereella su 20.10.2019. Tullikamarin Pakkahuoneen ovet ovat avoinna klo 10-16. Vapaa pääsy!

>> Vuoden 2019 tapahtumainfopaketin löydät täältä <<

Lastenvaatekarnevaalissa vaatteet, asusteet, tarvikkeet ja sisustustuotteet tulevat läheltä. Saumat on ommeltu ja kalusteet koottu kotimaassa, kortit ja julisteet on painettu Suomessa. Jokainen ostoksesi on ääni reilujen työolojen, lyhyiden kuljetusmatkojen ja avoimuuden puolesta. Yrittäjät ovat itse paikalla sinua varten, ja voit kysyä tuotteista mitä tahansa. Tutustu myyjiin täällä.

Yrittäjät ovat itse paikalla

Selaatko lastenvaatteiden verkkokauppoja, kun tahdot löytää jotakin uutta? Lastenvaatekarnevaalissa verkkokauppiaat saavat kasvot. Pääset sovittamaan malleja, tunnustelemaan materiaaleja ja valitsemaan monista vaihtoehdoista sopivimman. Osta heti tai palaa nettikauppaan: meille tärkeintä on, että löydät juuri sen oikean jutun, jota tulit etsimään.

Livekohtaamisesta kannattaa ottaa ilo irti. Kysy tarkat pesu- ja hoito-ohjeet, mieti rauhassa, onko mitoitus juuri sopiva pitkälle tai pätkälle. Harvoin voit vaateostoksilla ollessasi kysyä vaikkapa ompelijan etunimeä – nyt sekin on mahdollista!

Tapahtuman myyjäpaikat on varattu loppuun jopa kuukausia ennen karnevaalipäivää.

Kotimaisia vaatteita ja asusteita myös aikuisille

Lähes kaikki myyjät tuovat Lastenvaatekarnevaaliin mukanaan valikoimaa myös aikuisille. Osalla on myynnissä vaatteita ja asusteita myös koululaisten koossa. Ennen tapahtumaa voit kommentoida ja kysyä lisää Facebookissa tai Instagramissa, jos mietit, onko myynnissä jotakin mitä erityisesti tarvitsisit.

Tutustu uusiin ilmiöihin ensimmäisten joukossa

Tiesitkö, että suurin osa kotimaisista lastenvaatemerkeistä on syntynyt, kun pienten lasten äidit ovat alkaneet tehdä ideoistaan totta? Lastenvaatekarnevaali on kasvualusta uusille, pienille ja kasvaville yrityksille, ja moni näytteilleasettajista on toiminut alle viisi vuotta. Yritysmuodosta riippumatta jokainen myyjä on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan lainsäädäntöä ja maksamaan verot ja muut toiminnan kulut asianmukaisesti.

Haluatko myyjäksi?

Lue lisää Myyjäksi-sivulta, jos kiinnostuit myyjäpaikasta Lastenvaatekarnevaalissa.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet lisää mm. ohjelmasta ja myyjistä!

Lastenvaatekarnevaali / Tapahtumat

Kuka järjestää Lastenvaatekarnevaalia?

Tapahtumaa järjestää Vilppumedia, eli Anna Vikström, äiti itsekin. Lastenvaatekarnevaalin tarina alkoi Helsingissä vuonna 2015, kun Anna kaipasi avointa kaupunkitapahtumaa, joka kokoaisi kotimaiset merkit helposti yhteen – ja päätti sitten toteuttaa sellaisen itse. Lastenvaatekarnevaali on ollut ensi metreistään alkaen suosittu ja kasvanut vauhdilla.

Aiemmat tapahtumat:

Lue lisää:

Myyjäksi
Medialle