Helsinki

Helsinki 2018 – Kotimaisia merkkejä ja iloista ohjelmaa koko perheelle

Lastenvaatekarnevaali valloittaa Helsingissä lauantaina 13.10.2018.  Julkaisemme lisätietoja kesän ja syksyn 2018 aikana.

Lastenvaatekarnevaalissa kaikki myynnissä olevat vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Yhden päivän kestävässä pop up -tapahtumassa pääset tapaamaan yrittäjät merkkien takaa.

Ensimmäinen Lastenvaatekarnevaali järjestettiin Kumpulan kylätilalla vuonna 2015. Helsingin toinen Lastenvaatekarnevaali keräsi Kellohallille runsaasti kotimaisten merkkien, työpajailun, livemusiikin ja hauskan yhdessä tekemisen ystäviä lokakuussa 2016. Vuonna 2018 Lastenvaatekarnevaali järjestetään Helsingin keskustassa.

Haluatko inspiraatiota ja tietoa siitä, mitä tuleman pitää? Seuraa Lastenvaatekarnevaalia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

 

Second Chance Lastenvaatekarnevaalissa
Second Chance oli mukana Lastenvaatekarnevaalissa Tampereella 2017.

 

OTUS Lastenvaatekarnevaalissa
OTUS oli mukana Lastenvaatekarnevaalissa Tampereella 2017.

 

Työpaja Lastenvaatekarnevaalissa
Työpaja Lastenvaatekarnevaalissa Tampereella 2017.

 

Lastenvaatekarnevaali Helsinki 2016.
Värityspiste Lastenvaatekarnevaalissa Helsingissä 2016.

Myyjäksi Lastenvaatekarnevaaliin?

Osallistumishintaan kuuluu myyntipaikka sekä ennakkomarkkinointi, josta on kerrottu lisää Myyjäksi-sivulla. Ilmoittautuminen vuoden 2018 tapahtumaan alkaa 1.3.2018. Jos olet kiinnostunut joko Lastenvaatekarnevaalista tai muusta yhteistyöstä kotimaisten pienmerkkien kesken, voit ottaa yhteyttä meilitse: info@lastenvaatekarnevaali.fi.