Tampere

Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Tampere
su 15.10.2017 klo 10-16

Lastenvaatekarnevaali on kotimaisten ostosten iloinen pop up -tapahtuma, ja nyt toista kertaa Tampereella. Tänä vuonna tehdään ennätys: mukana on noin 50 näytteilleasettajaa ja yli 60 merkkiä! Tule tapaamaan ihmiset brändien takaa, tee löytöjä ja suosi kotimaista suunnittelua ja työtä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Sisään- ja uloskäynti Pakkahuoneen sisäänkäynnistä Pakkahuoneenaukion puolelta, Rautatieaseman puolelta taloa.

 

Kaikki, mitä ostat, on tehty Suomessa

Lastenvaatekarnevaalissa vaatteet, asusteet, tarvikkeet ja sisustustuotteet tulevat läheltä. Saumat on ommeltu ja kalusteet koottu kotimaassa, kortit ja julisteet on painettu Suomessa. Jokainen ostoksesi on ääni reilujen työolojen, lyhyiden kuljetusmatkojen ja avoimuuden puolesta. Yrittäjät ovat itse paikalla sinua varten, ja voit kysyä tuotteista mitä tahansa. Lue lisää myyjistä.

Kartta

Kartta Lastenvaatekarnevaali Tampere 2017

Lastenvaatekarnevaali Tampere 2017 Kartta (pdf)

 

Ohjelmaa ja tekemistä lapsille

Tuttuun tapaan Lastenvaatekarnevaalissa soittaa bändi, pienimmät viihtyvät leikkipaikalla ja hiukan isommat pääsevät työpajailemaan. Ovet aukeavat kymmeneltä, ja kannattaa olla heti paikalla, sillä klo 9.55 jättisaippuakuplaryhmän näytös toivottaa kävijät tervetulleiksi Pakkahuoneen terassilta käsin!

Klubilla sijaitsevat kahvila, Pajumajan leikkipaikka, Oot niin ihanan värityspiste ja ohjelmalava.
Pakkahuoneella on Sokrun työpaja (materiaalimaksu 1 €) sekä Ruffle Armyn glilttertatuointipiste (hinnat glittertatuoinnin koon mukaan).

Klubin lavan aikataulu

10.30 Kuinka hirvi sai sarvensa? Satu- ja loruhetki
Lastenkirjailija Sari Kanala, Amusantti
11.00 Viisi konkreettista vinkkiä: Kuinka hellittää kiirettä lapsiperhearjen keskellä?
Saana Tyni, Koti Puhtaaksi
12.00 Höpinätötterö
13.00 Kuinka kehittää ja pitää yllä omaa osaamista myös perhevapaiden aikana?
Laura Tammisto ja Eva-Maria Hyvärinen, Mothers in Business
14.00 Viisi konkreettista vinkkiä: Kuinka hellittää kiirettä lapsiperhearjen keskellä?
Saana Tyni, Koti Puhtaaksi
15.00 Kuinka hirvi sai sarvensa? Satu- ja loruhetki
Lastenkirjailija Sari Kanala, Amusantti

 

 

Lastenvaunut ja -rattaat tapahtumassa

Suosittelemme, että otat kotoasi mukaan kantorepun tai -liinan ja jätät lastenrattaat ulos. Rattaita ja vaunuja varten Pakkahuoneen terassilla on Tampereen Napapiirin järjestämä, maksullinen vaunuparkki (2 €), jonka tuotto menee suoraan yhdistyksen toimintaan.

Sisällä voit jättää ulkovaatteet halutessasi maksulliseen, vapaaehtoiseen narikkaan (2,50 €).

Tänä vuonna sisään pääsee myös rajallinen määrä lastenvaunuja, enintään viidet kerrallaan. Jos haluat tulla Lastenvaatekarnevaaliin rattaiden tai vaunujen kanssa, voit jonottaa vuoroasi erillisessä jonossa. Haluamme tarjota tämän mahdollisuuden etenkin monikkoperheille sekä kenelle tahansa mulle, jonka on syystä tai toisesta mahdotonta jättää vaunut tai rattaat parkkiin. Ilman rattaita sisään pääsee kuitenkin nopeammin.

Ota yhteyttä

Facebook / Instagram
info@lastenvaatekarnevaali.fi
Tuottaja Anna Vikström, Vilppumedia, p. 040 416 2516

Lue lisää:

Medialle
Myyjät