Tervetuloa – Ohjelma ja info

Tervetuloa Lastenvaatekarnevaaliin, sunnuntaina 20.10.2019 tavataan! Ovet ovat avoinna klo 10-16.
Pakkahuone on aivan Tampereen Rautatieaseman lähellä. Sisäänkäynti on Pakkahuoneenaukiolta. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Vaunut / rattaat

Vaunuja varten terassilla on valvottu parkki, jonka järjestää Tampereen Napapiiri. Vaunuparkin hinta on 2 € / vaunut. Jos sinun täytyy tulla sisään lastenvaunujen kanssa, voit käyttää erillistä jonoa ovella. Sisällä voi olla turvallisuussyistä max 5 vaunut/rattaat kerrallaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita käymään, kulkupelistä riippumatta.

Ohjelma

Ohjelma-alue löytyy Pakkahuoneen salin päädystä.

Klo 11 Lorujumppa / Amusantti, Sari Kanala
Klo 12 PellePändi
Klo 13 Neljä vinkkiä siivouskaaoksen hallintaan  / Koti Puhtaaksi Oy
Klo 14 Lorujumppa / Amusantti, Sari Kanala
Klo 15 Neljä vinkkiä siivouskaaoksen hallintaan  / Koti Puhtaaksi Oy

Leikkialueella on myös leikkipaikka sekä työpajoja.

Kartta ja myyjät

Voit tutustua myyjiin etukäteen sivuillamme, myös Instagramista löydät paljon kuvia. Kaikki myyjät löydät Pakkahuoneen salista, joten suosittelemme tutustumaan tapahtumaan rennosti kierrellen. Jos sinulla on jo valmiiksi suosikkeja mielessäsi, voit suunnistaa tämän kartan avulla. Avaa suureksi ja tallenna esim. puhelimeen kuvaa klikkaamalla:

Maksuvälineet

Kannattaa varata mukaan sekä maksukortti että – teknisten ongelmien varalta – hiukan käteistä. Lähes kaikilla myyjillä on korttimaksupäätteet käytössä.

Kahvila

Klubin kahvila palvelee Lastenvaatekarnevaalin kävijöitä.

Narikka, WC, lastenhoitohuone ja EA-piste

Narikka, WC, lastenhoitohuone ja EA-piste löytyvät sisäänkäynnin yhteydestä kellarikerroksesta. Narikka on maksullinen ja sen käyttäminen on vapaaehtoista, mutta suosittelemme lämpimästi narikkapalvelun hyödyntämistä!

Some

Tägää löytösi Instagramissa #lastenvaatekarnevaali, ja katso, mitä muut ovat löytäneet! 🙂 Voit myös tägätä meidät @lastenvaatekarnevaali, niin voimme jakaa kuvasi.