Vaunujen kanssa sisään omaa kaistaa – nopeampi pääsy vaunuparkin kautta

Vaunukansa, tervetuloa Lastenvaatekarnevaaliin sunnuntaina 15.10.2017! Valvottu vaunuparkki Pakkahuoneen terassilla palvelee Lastenvaatekarnevaalin ajan. Vaunuparkkia pyörittää Tampereen Napapiiri ry ja parkin hinta on kaksi euroa. Yhdistys ohjaa tuoton hyväntekeväisyyteen.

Voit ottaa mukaan oman kantorepun tai -liinan. Sisällä Onnillisen myyntipisteellä on myös vuokrattavana muutamia kantovälineitä.

Uutta vuonna 2017: Sisään mahdollista tulla myös vaunujen kanssa

Uutisia erityisesti pienten sisarusten vanhemmille, päiväunisille ja monikkoperheille: Lastenvaatekarnevaalissa on ensimmäistä kertaa myös rajoitettu sisäänpääsy vaunuille! Erillisestä jonosta sisään pääsee rattaiden kanssa yksitellen niin, että sisällä on enintään viidet rattaat/vaunut kerrallaan. Hitaampaa, mutta kätevää, jos vaunut ovat ehdoton must.

Ensisijaisesti suosittelemme vaunuparkkia

Jos sinun on mahdollista ottaa mukaan kantoreppu tai -liina, suosittelemme tulemaan sisään ilman rattaita. Näin pääset sisään lapsen/lasten kanssa nopeammin ”tavallisesta” jonosta. Vaunujen kanssa sisäänpääsy on rajoitettu, jotta sisätilat pysyvät mahdollisimman väljinä ja siten myös turvallisina pienille lapsille.

Pyörätuolin kanssa liikkuvilla on pääsy sisään samoin ”tavallisesta” jonosta.

Tämän vuoden uutta vaunukokeilua on mietitty ja hiottu pitkään yleisön toiveiden ja palautteiden perusteella. Toivottavasti löydät sinulle sopivan tavan tulla mukaan! Jos haluat kysyä tarkemmin tai olla yhteydessä, voit jättää kommentin tai lähettää meiliä: info@lastenvaatekarnevaali.fi.

Lastenvaatekarnevaali Tampere 2017