Yli 50 kotimaista valmistajaa yhden katon alla su 15.10. // Lastenvaatekarnevaali Tampereella

Tiedote
9.10.2017
Julkaisuvapaa heti

Vapaan pääsyn tapahtumassa perheitä viihdyttää tänä vuonna mm. Höpinätötterö-yhtye. Sekä ohjelmaa että näytteilleasettajia on viidennessä Lastenvaatekarnevaalissa enemmän kuin kertaakaan aiemmin.  

Myyjinä Lastenvaatekarnevaalissa ovat ihmiset kotimaisten merkkien takaa: rohkeat yrittäjät, jotka ovat luoneet uutta ja kasvavaa kysyntää Made in Finland -tuotteille. Näytteilleasettajia on 52, ja he edustavat yli 60 brändiä.

”Tampere luo tälle ennätyssuurelle Lastenvaatekarnevaalille monella tapaa hyvät puitteet”, kertoo tapahtuman tuottaja Anna Vikström. ”Tampere on perinteikäs tekstiilikaupunki, ja nyt Pirkanmaallakin eletään vahvasti design-teollisuuden uutta aaltoa pienten ja kasvavien verkkokauppojen myötä. Paikalliset yrittäjät ovat tässäkin tapahtumassa vahvasti edustettuina. Samalla rouhea ja toimiva Tullikamari on sijainniltaan helppo. Kävijöitä on tulossa paikalle muun muassa Porista ja pääkaupunkiseudulta.”

Lastenvaatekarnevaalin tarina alkoi Helsingissä vuonna 2015, kun Vikström kaipasi avointa kaupunkitapahtumaa, joka kokoaisi kotimaiset merkit helposti yhteen. Lastenvaatekarnevaali on ollut ensi metreistään alkaen suosittu ja kasvanut vauhdilla.

Yhteystiedot, lisätiedot:
Anna Vikström / Vilppumedia, tapahtuman järjestäjä
anna@vilppumedia.fi, 040 4162516

Kuvat medialle, tiedotearkisto: